Yritys

Hämeen isännöinti- ja taloushallintopalvelut Oy on pieni mutta ketterä ja ajan hermoilla oleva isännöintitoimisto. Pitkän isännöinti- ja kirjanpitotaustani lisäksi hallitsen hyvin myös sähköiset työkalut ja haluankin pitää asiakkaani kehityksen kärjessä perinteisiä toimintamalleja unohtamatta.

Isännöitsijäksi valmistuin 2012. Minulle on ollut alusta asti selvä, että taloyhtiön palveluita ei voi hoitaa suurena massana, vaan jokainen taloyhtiö ja sen ihmiset ovat erilaiset. Minulle on tärkeää, että asiat hoidetaan ajallaan ja remonteissa pysytään suunnitellussa aikataulussa ja kustannustasossa sekä kirjanpidot tehdään ajallaan.

Olen myös Hyvinkään-Riihimäen-Mäntsälän Kiinteistöyhdistyksen hallituksenjäsen sekä Hyvinkää-Riihimäen isännöintiyhdistyksen hallituksenpuheenjohtaja. Muutenkin minulla on laaja verkosto tukenani.


Mitä etua on valita pieni yritys isännöitsijäksi?

Pienempi yritys joutuu panostamaan hyvän työnlaatuun enemmän kuin suurempi yritys, koska jokainen asiakas on sille tärkeämpi kuin suuremmassa yrityksessä oleva asiakas.

Itselläni on monipuolinen tukiverkosto jo olemassa. Loma-aikana itselläni on sijainen, joten asiakasta palvellaan koko kalenterivuoden ajan

Jos en jotain asiaa tiedä, otan asiasta selvää.

Sähköiset palvelut sydämmen asia
Olen aina pyrkinyt hyödyntämään uusimpia ohjelmistoja läpinäkyvyyden ja taloyhtiön tiedotuksen tehostamiseksi. Kirjanpitoni on aina nähtävillä reaaliaikaisesti ja tarjoan lisäksi kaikille asukkaille Huoneistotieto.fi -palvelun.

Ota minuun yhteyttä ja suunnitellaan teidän taloyhtiöön parhaiten sopivat ratkaisut.
 

 

Ota yhteyttä

 

Hämeen Isännöinti-
ja taloushallintopalvelut Oy

Hämeentie 3
13200 Hämeenlinna

info@hameenisannointi.fi
040 163 5430

 

Huoneistotieto.fi  ja muut sähköiset palvelumme

Sähköisten palveluiden kautta tarjoamme sujuvampaa palvelua ja nopeamapaa palvelua kanssamme. Huoneistotieto sisältää tietoa asumisesta taloyhtiössä.

Verkkosivujemme kautta lähetetty sähköinen lomake tavoittaa kaikki asiantuntijamme ja nopeuttaa samalla asiasi käsittelyä. Voit ottaa sivujemme kautta meihin yhteyttä 24/7, juuri silloin kun sinulle sopii. Vastaamme viestiisi mahdollisimman nopeasti.

Verkkosivujemme kautta voit tehdä myös mm. vika- ja muutostyöilmoitukset, muuttoilmoitukset sekä avain- ja isännöitsijätodistustilaukset.

Ota vain yhteyttä, jos tulee kysyttävää näihin liittyen.


Pyydä tarjous